Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Metinoğlu Mimarlık hizmette

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından Kırıkkalespor’un eski başkanı ve işadamı Metin Karakuş’un oğlu Mimar İsmail Oğuz Karakuş mimarlık ofisini Kırıkkale’de hizmete açtı. Ovacık Mahallesi 592. Sokakta hizmet verecek olan Metinoğlu Mimarlık ofisinde mimarlık, inşaat ve emlak hizmetleri verilecek.

 

OFİSİNİ HİZMETE SUNDU

Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce Mimarlık bölümünü bitirdikten sonra 120 bin m2’lik Limak Cyprus Deluxe Otel şantiyesinde çalışan daha sonra pek çok büyük firmada şantiye şefliği ve son olarak genç yaşına rağmen bir firmanın proje müdürlüğü görevini sürdüren Mimar İsmail Oğuz Karakuş şimdi de Kırıkkale’de Metinoğlu Mimarlık adıyla hemşerilerine mimarlık hizmeti vermeye başladı. Mimar Karakuş, Kırıkkale’de Ovacık mahallesi 592. Sokak İzzet Keskin Apartmanı no.1 adresinde ofisini açtı.

 

İMAR BARIŞI UYARISI

İmar barışından Kırıkkaleli hemşerilerinin yararlanması tavsiyesinde bulunan Karakuş, uzman olarak da hizmet veriyor. İmar barışının avantajlarını aktaran Mimar Karakuş, “Ruhsatsız, tapu sorunu olan yada imara aykırı yapıların prosedüre uygun hale gelmesini sağlıyor. Bu manada mağdur olan Kırıkkale’de binlerce hemşerimiz bulunuyor. Mağduriyetlerinin yaşanmaması için imar barışında ikinci uzatma yapıldı, bu uzatmadan yararlanmak isteyen hemşerilerimiz 31 Ekim’e kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Bu konuda hemşerilerimize hizmet vermek için ofisimize bekliyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x