Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Mezarlıklar Bakıma Alındı

Kırıkkale Belediyesi, Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler bahar aylarının gelmesi ile birlikte şehrin mezarlıklarda bakım ve güzelleştirme çalışmalarına başladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi,  Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler bahar aylarının gelmesi ile birlikte şehrin mezarlıklarda bakım ve güzelleştirme çalışmalarına başladı.

Mevsimlik Saksı Çiçekleri Yerleştirildi

Kırıkkale Belediyesi  bir taraftan Koronavirüs salgınıyla 7/24 mücadele ederken diğer taraftan da temizlik ve bakım çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Kırıkkale Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipleri, mezarlıklarda ot biçme, budama ve temizlik çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor. Mezarlık girişlerine de saksı çiçekleri yerleştirerek güzel bir görüntü oluşturulmasını sağladı.

Bayrama Hazır Hale Getiriliyor

Yaklaşan Ramazan bayramı öncesi rutin yapılan temizliklerin yanı sıra vatandaşların daha huzurlu bir şekilde kabir ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Park Bahçeler Müdürlüğü bağlı ekipler “Mezarlıklarımızı yoğun şekilde bakıma aldık, gerekli ilaçlama çalışmalarının ardından ot temizliği, budama, yürüyüş yolları bakımı, ayrıca mezarlık girişlerine mevsime uygun saksı çiçekleri dikimi gerçekleştirerek bayrama hazır hale getirmeye çalışıyoruz” dediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x