Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

MHP’de il genele güçlü isimler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yerel seçimler için aday adaylık diğer partilerden önce başlatan Milliyetçi Hareket Partisinde İl Genel Meclisi de büyük rağbet gördü. Ülkücü camianın yakından tanıdığı Osman Şevketferoğlu, Azmi Kara ve Samet Tonga gibi güçlü isimler MHP’den İl genele talip olan isimler arasında yer aldı.

MÜRACAATLARINI YAPTILAR

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri süreci işlerken, Kırıkkale’de partilerin il ve ilçe teşkilatlarında hareketli günler yaşanıyor. Kırıkkale’de en hareketli partilerden birisi olan MHP’de belediye başkanı aday adaylarının yanı sıra İl Genel Müracaatları da alındı. MHP’den ülkücü camianın yakından tanıdığı önemli isimlerin İl Genel Meclisi üyeliğine aday adayı olduğu gözlendi. Sağlık camiasının da yakından tanıdığı eski Devlet Hastanesi Müdürlerinden Osman Şevketferoğlu, teşkilatın değişik kademelerinde görev yapmış isimlerden Azmi Kara ve şehrin tanınmış esnaflarından Samet Tonga İl Genel Meclisi üyeliği için aday adayı başvurusunda bulundu. İl Genel Aday Adaylarının dosyalarını teslim alan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu çalışmalarında başarılar diledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x