Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İYİ Parti sahaya indi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ve Yönetim Kurulu üyeleri esnaf ziyaretleri için sahaya indi. Yönetim tek tek esnafları dolaşarak esnafın dertlerini sıkıntılarını dinledi.

DERMAN OLACAĞIZ

Kırıkkale Esnafını ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileyip hem de esnafın sorunlarını dinleyen İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık ve yönetim kurulu esnafın dertlerine derman olacaklarını söyledi. Altınışık, “Mahalli İdareler seçimi için esnaflarımızdan hem destek istedik hem de sorunlarını dinledik. İYİ Parti Kırıkkale Başkanlığı olarak ziyaretlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.”dedi.

SÖZ VERDİK

Altınışık yaptığı açıklamada “İyi Parti İl Teşkilatı olarak Kırıkkale esnaf ziyaretlerimize devam ettik, esnaflarımızın sıkıntılarını yerinde dinleyerek İyi Parti olarak yanlarında olduğumuzu ve her zaman yanlarında olacağımızın sözünü verdik. Ziyaretlerimiz esnasında yanımızda bulunan İl Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Başkanıma teşekkür ederim.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x