Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

MHP’de Milletvekili Coşkusu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Av. Halil Öztürk, yeniden 28. Dönemde Kırıkkale’den TBMM’ye giden isim oldu. Sandıkların açılmasıyla birlikte seçim bürosunu dolduran binlerce parti mensubu, Öztürk’ü tebrik ederek, mutluluk ve sevinç gösterilerinde bulundu.

HABER: YELİZ ERDEM 

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında sandıkların çoğu açıldı. MHP’nin 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Halil Öztürk, TBMM’ye ikinci kez yeniden giden isim oldu. Öztürk’ün listeden çıkmasının ardından binlerce partili seçim bürosu önünde buluştu. Birlik ve beraberlik mesajı veren partililer, sloganlar eşliğinde Öztürk’ü tebrik ederek, destek verdi.

SEÇİM BÜROSUNUN ÖNÜ DOLDU TAŞTI

Sevgi yolu üzerinde bulunan seçim bürosunu dolduran kalabalık, Öztürk ile birlikte MHP İl Başkanı Av.Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, milletvekili adayları Av. Melike Boran İsmailoğulları, Menderes Eray, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Karakeçili Belediye Başkanı Vesyel Aydemir, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ve diğer parti yönetimini yalnız bırakmadı. Ellerine parti bayrakları alan gencinden yaşlısına 7’den 70’e bütün kalabalık, şarkılar söyleyerek sevinçlerini ve mutluluklarını gösterdiler.

ABALI: “ASLA KİMSENİN ARKASINDAN OYUN ÇEVİRMEDİK!”

İlk olarak coşkulu kalabalığa seslenen MHP İl Başkanı Murat Abalı, “Bizlere ‘vekil çıkartamaz’ dediler, ‘başaramaz’ dediler. Biz başaracağımıza inandık ve başardık. Hepimiz çok çalıştık, emek veren herkese sonsuz teşekkür ederim. Sizler gönlünüzü, emeğinizi, çoluğunuzun çocuğunuzun rızkından kestiniz. Devlet için, millet için, ülkücü milliyetçi hareket kadroları için mücadele verdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Bizler hiçbir zaman kimsenin arkasından oyun çevirmedik,  davamızın arkasında durduk ve değerlerimize sahip çıktık. Bizler ülkücüyüz deyip ülkücü görünenlerden olmadık. Oyunlar oynamadık, doğruyduk ve hakkın, hakikatin yanında olduk” dedi.

DOĞRU OK HER ZAMAN HEDEFE GİDER

Öztürk’ün kimseyi ayırt etmeden 5 yıl boyunca herkesin yüreğine dokunduğunu vurgulayan Abalı, “Vekilimiz her zaman memleketine, hemşehrilerine yardımcı olmaya çalıştı. İnşallah önümüzdeki 5 yıl boyunca da yine memleketimizin ve hemşehrilerimizin dertlerine derman olacaktır. Bu süreçte bizi çok engellemeye çalıştılar, arkamızdan birçok oyun çevirdiler, önümüze engeller koymaya çalıştılar lakin başaramadılar. Bizler Allah’ın her zaman doğrunun yanında olacağı inancıyla hareket ettik ve doğru ok her zaman hedefine gider dedik ve bugün çok şükür vekilimizi yeniden meclise göndermenin gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK: “HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN”

Daha sonra konuşma yapan Öztürk, seçim çalışmaları boyunca ve sonrasında kendini yalnız bırakmayan coşkulu kalabalığa teşekkür etti. Seçim kapsamında 45 gündür büyük bir mücadele sergilediklerini dile getiren Öztürk, “Bizim bu mücadelemiz Amerika’ya karşı, bu mücadelemiz Avrupa ülkelerine karşı, bizim bu mücadelemiz FETÖ-PKK’ya karşı, bunlarla işbirliği yapanlara karşı. Bizler bunlarla mücadele etmekten biran bile yorulmadık. Allah bize ömür verdiği müddetçe, bu can bu bedende olduğu müddetçe Türkiye’nin büyümesini engellemeye çalışanların her zaman karşısında olacağım” dedi.

PARTİSİNE İHANET EDENLERİ UNUTMAYACAĞIZ

Öztürk, konuşmasının devamında; “Ülkücü kimliğiyle gezerek, milliyetçi ülkücü hareketten sıfat bulup unvan alarak, beyaz gömlek giyip soytarılık yapanların daima karşısında olacağım. Devlet ve millet hayatı bu kadar tehdit alırken, devletimiz ve milletimiz bu kadar tehlikeyle iç içeyken, partisine ihanet edip CHP ile kol kola gezenleri unutmayacağız. Her zaman şunu söyledim.  Milliyetçi Hareket Partisi, kimse yoksa ben varım diyenlerin omuzlarında yükselen bir partidir. Milliyetçi ülkücü hareket kutlu bir mücadelenin adıdır. Allah’a çok şükür mücadelemiz ülkücü hareket davasının zaferiyle sonuçlandı. Bizlerin arkasında iş çevirerek, o siyasetin pis çöplüğüne gidenler, davasını satanlar, bir daha MHP’nin kapısından dahi geçemeyecekler” şeklinde konuştu.

HEP BİRLİKTE YÜRÜYÜŞ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Daha sonra milletvekili adayları Av. Melike Boran İsmailoğulları, Menderes Eray ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar’da konuşma yaparak herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından coşkulu kalabalık, Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama gerçekleştirdi. Adından Sevgi Yolu, Zafer Caddesi ve Hüseyin Kahya Parkı güzergahlarında yürüyüş gerçekleştirildi. Günün sonunda ise il başkanlığı binasında kazanılan zaferin anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

MHP’de Milletvekili Coşkusu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
MHP’de Milletvekili Coşkusu – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu