Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleSiyaset

MHP’de yerel seçim hazırlığı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Teşkilatında İl Başkanı Murat Abalı, ilçe başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirerek yapılan çalışmaları değerlendirdi.

İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, başta Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut olmak üçere tüm ilçe başkanlarının katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. İl Başkanlığında yapılan toplantıda Kırıkkale merkez ve ilçelerde sürdürülen çalışmalar değerlendirildi. İlçelerdeki son çalışmalar hakkında bilgi alan İl Başkanı Abalı, yapılması planlanan çalışmalar konusunda istişarelerde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda belediye başkan aday adayları, il genel ve belediye meclis üyesi aday adaylarının yaptığı çalışmalarda değerlendirildi.

TÜM BELEDİYELERE 3 HİLALLİ BAYRAĞI DİKECEĞİZ

Gerçekleşen toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Kırıkkale İl Başkanı Abalı “Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı olarak, İlçe Başkanlarımız ile aylık olağan toplantımızı gerçekleştirdik. İl ve ilçelerimiz de yapılacak olan çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. 2024 mahalli idareler seçimlerinde ilk hedefimiz Allah nasip ederse başta hali hazırdaki MHP’li belediyelerimiz koruyarak, diğer belediyelerimizi de MHP’nin üretken belediyeciliği ile tanıştırmak olacak. Kırıkkale’deki merkez belediye dahil olmak üzere tüm ilçelerin hak ettiği hizmeti alabilmesi için tüm belediyelere talibiz. Kırıkkale’deki tüm belediyelere üç hilalli bayrağımızı dikmek için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız” diye konuştu.
Haber: Tahir Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu