Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

MHP’den teşekkür ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir dönem aradan sonra TBMM’ye bir vekil gönderme heyecanı yaşayan MHP Kırıkkale teşkilatı gazetemize teşekkür ziyaretinde bulundu. 24 Haziran seçimlerinde yerel basının tüm partilere eşit mesafede olduğunu ve parti çalışmalarına yer verdiğini hatırlatan İl Başkanı Erdal Baloğlu, desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

MİLLETİMİZİN İRADESİNE SAYGILIYIZ

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu beraberinde Merkez İlçe başkanı Yaşar Erdal ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet ve Yası İşleri Müdürümüz Mehmet Erkoç ile bir süre görüş alışverişinde bulunan İl Başkanı Baloğlu “ Yaklaşık 50 gündür sürdürdüğümüz seçim çalışmalarını noktalamış bulunuyoruz. Bu süreç zarfında adaylarımızın tanıtımı noktasında çeşitli toplantılar ve ziyaretler gibi organizasyonlar gerçekleştirdik. Bizim birinci önceliğimiz samimiyetti, bunu da sürekli yansıtmaya çalıştık. Halkımızda teveccüh etti bir Milletvekilimizi meclise gönderme imkanı bulduk. Biz isterdik ki 3 milletvekili gönderelim. Ancak milletimiz böyle bir tabloya irade gösterdi. Bu iradeye de saygılıyız” diye konuştu.

DESTEĞE TEŞEKKÜR

Seçim çalışmalarında yerel basının desteğinin yadsınamaz olduğuna vurgu yapan İl Başkanı Baloğlu “Seçim kampanyamız süresince, meydanlarda, salonlarda, mahallerde toplantılar yaptık. Bu süre zarfında yerel basınımızı da sürekli yanımızda gördük. Toplantılarımızı objektif bir şekilde kamuoyuna taşıdınız ve bizlerin sesi oldunuz. Toplantılarımızı daha geniş kitlelere duyurma imkanı bulduk. Bu desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x