Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Miço’ya Vali Sezer ve Müdür Çorumlu’dan sürpriz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

7 yaşından itibaren ortopedik engelli olan Yusuf Kayalak(Miço), 31. yaş gününde beklenmedik bir doğum günü sürprizi yaşadı. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu Yusuf Kayalak’a (Miço) doğum günü sürprizi yaptı.

YAŞ PASTA KESTİLER

Kırıkkale’nin sevilen siması olan ve Miço olarak tanınan Yusuf Kayalak’a sürpriz bir doğum günü yapıldı. 31. yaş gününü kutlayan ve Miço olarak tanınan Yusuf Kayalak’ın evine sürpriz bir şekilde misafir olan Vali Sezer ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’nun da katıldığı sürpriz doğum günü ziyareti sonrası yaş pasta kesip mum üfleyen Kayalak, sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Vali Sezer’e teşekkür etti.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Vali Sezer, ” Yusuf’u her gördüğümde, Yusuf’un ismi her geçtiğinde ilham alıyoruz.Hayata bu kadar bağlı,kendisiyle barışık bir arkadaşımız.Bütün engellilerimizle birlikte Yusuf’da bizim emanetimiz.Biz de fırsat buldukça diğer engellilerimizle beraber Yusuf’umuzuda ziyaret ediyoruz” diye konuştu. Sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayalak, “Bugün doğum günüm. Valim geldi. Müdürüm geldi. Mutluyum. Allah devletimizin varlığını eksik etmesin, her daim hissediyoruz. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x