Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Millet aya gitti, biz BEDAŞ ile uğraşıyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Fabrikalar Mahallesinde üç haftadır çözülemeyen sokak lambaları mahalle sakinlerini çileden çıkarttı. Sokakların karanlık olmasından dolayı evlerine girerken tedirgin olan mahalleli, “21’inci yüzyıldayız millet aya gitti, marsa robot gönderdi biz daha BEDAŞ ile uğraşıyoruz” dediler.
 
ATEŞ PÜSKÜRDÜLER
Sokak lambalarının yaklaşık üç haftadır yanmaması Fabrikalar Mahallesi sakinlerini çileden çıkarttı. Akşamları eve girerken ve evden çıkarken tedirgin olduklarını söyleyen Fabrikalar Mahallesi sakinleri, “21’inci yüzyıldayız millet aya gitti marsa robot gönderdi biz daha BEDAŞ ile uğraşıyoruz” dediler. Gerekli mercilere dilekçe yazıldığını, sözlü de başvurulduğunu belirten mahalleli, hiçbir şekilde başvurularının dikkate alınmadığı dile getirdiler. BEDAŞ7ın MKE lojmanlarını karanlığa mahkûm ettiğini söyleyen mahalleli, BEDAŞ’ın kaçak kullanım bedeli almayı bildiklerini söyleyerek ateş püskürdüler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu