Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Cumhurbaşkanlığı SeçimiSiyaset

Millet İttifakı Kırıkkale’de Kılıçdaroğlu için Sahada

CHP, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim çalışmaları için seçmenle buluşarak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim çalışmaları için seçmenle buluşarak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyor.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Genel Seçimlerde Cumhurbaşkanlığı için yarışan Cumhur İttifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,5, Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 45, Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ise yüzde 5,2 oy almış ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tura kalmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, milletvekili seçiminde verdikleri destek için vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri ile birlikte pazar esnafına ve hemşehrilerine ziyarette bulunan Önal, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde de sandığa giderek oy kullanmaya davet ettiler.

Cumhurbaşkanı yarışında henüz her şeyin bitmediği belirten ve ikinci tur için daha çok çalışmak zorunda olduklarını belirten Milletvekili Önal, “Bizler ülkemize, halkımıza sevdalıyız. Halkımıza, partimize hizmet yolunda yorulmak, yılmak olmaz. 28 Mayıs seçimlerini Kemal Kılıçdaroğlu’nun zaferi ile sonuçlandırmak için gecemizi gündüzüme katarak çalışacağız. Millet İttifakı olarak önceliğimiz Kıılçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne göndermektir. Bu ülkeye güçlendirilmiş parlamenter sistemi getirmekte kararlıyız. Birlikte kazanacağız, birleşe birleşe kazanacağız. Mayıslar bizimdir. Ülkemizde baharın güzelliğini, baharın coşkusunu hep birlikte yaşayacağız” dedi.

14 Mayıs seçimlerinde kendilerine destek veren tüm halka teşekkür eden Ahmet Önal, şimdi ise tüm seçmenleri 28 Mayıs’ta tekrar göreve davet etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x