Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Cumhurbaşkanlığı SeçimiSiyaset

Bülent Tezcan Kırıkkale’ye Geliyor

14 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla birlikte 28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur seçimleri için partiler çalışmalarını yürütüyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

14 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla birlikte 28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur seçimleri için partiler çalışmalarını yürütüyor.

SERİ PROGRAMLAR YAPACAK

28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine sayılı günler kala CHP, Kırıkkale’de bugün Bülent Tezcan’ı ağırlayacak. CHP Parti Meclisi üyesi olan Tezcan bugün saat 14:00’da CHP seçim bürosunda partililerle bir araya gelecek. Daha sonra seçim otobüsüyle şehir turu yapacak olan Tezcan, Atatürk Bulvarında bulunan Saatli Kule’de küçük çaplı miting yapacak.

CHP SAHA ÇALIŞMALARINA ARA VERMİYOR

14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Kırıkkale’de rekor oy alarak, ikinci olan Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için saha çalışmalarına devam ediyor. İlk Turda Kırıkkale’de yüzde 33 olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun oylarını yükseltmek için çalışan Cumhuriyet Halk Partisi, bir yandan saha çalışmalarına devam ederken, diğer yandan da sandık güvenliği için çalışmalar yürütüyor. CHP yurt genelinde her sandıkta en az 5 müşahitle bulunmak için çalışma yapılırken, Kırıkkale’de bu standardın yakalandığı ifade ediliyor.

TEZCAN GELİYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
TEZCAN GELİYOR – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x