Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Milletin Kıraathanesini Millet Açtı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında bulunan ‘Millet Kıraathaneleri’nden biri de Kırıkkale’de açıldı.

MİLLET KIRAATHANESİ HİZMETE AÇILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı “Millet Kıraathanesi” Kırıkkale’de törenle açıldı. Kırıkkale Belediyesi tarafından Hüseyin Kahya Parkı’nda bulunan Emekli Evi; kütüphane, okuma köşeleri ve dinlenme alanları başta olmak üzere yeniden dizayn edilerek Millet Kıraathanesi olarak hizmete sunuldu.  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın da katıldığı açılış töreninde vatandaşlara çay, kahve ve ücretsiz kek ikramında bulunuldu.

MAHALLELERİMİZE DE YAYARAK DEVAN ETTİRECEĞİZ

Hüseyin Kahya Parkı’nda bulunan vatandaşlarla birlikte Millet Kıraathanesini hizmete açan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Burası Kırıkkale’de ilki yapılan Millet Kıraathanesi. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla tüm Türkiye’ye yayılacak bir proje. Millet Kıraathanelerinin ilkini Kırıkkale’de biz açmış olduk. İnşallah bunu mahallelerimize de yayarak devan ettireceğiz.”dedi.

KÜLTÜRÜMÜZÜ DEVAM ETTİRİYORUZ

Hizmetlerin ücretsiz bir şekilde sunulacağını belirten Başkan Saygılı, “Burada Kırıkkaleli hemşerilerimiz rahat bir şekilde sohbet edeceği, kitap okuyacağı bir mekan burası. Bizim kültürümüzde olan bir şeydi. Bu kültürü de devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli Kırıkkaleli hemşerilerimiz buraya geldiğinde bütün hizmetler ücretsiz bir şekilde belediyemiz tarafından karşılanacak. Hayırlı uğurlu olsun, rabbim utandırmasın.”diye konuştu.

VATANDAŞ HİZMETTEN MEMNUN

Millet Kıraathanesinin açılışının ilk gününde kitap ve güncel gazetelerin yanında ikramlarla buluşan vatandaşlar, sunulan hizmetin oldukça faydalı olacağına inandıklarını belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ettiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x