Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

  Milletvekilleri Kampa Katıldı  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Milletvekilleri Ak Parti’nin Afyonkarahisar’da düzenlediği 25’inci istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıya katılan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk toplantı sonrasında düzenlenen futbol turnuvasında da forma giyen milletvekilleri arasında yer aldı.

 

ÖZTÜRK TURNUVADA FORMA GİYDİ 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın ilk kez başkanlık ettiği toplantı, NG Afyon Otel’de yapıldı. Toplantıya bakanlar, milletvekilleri, genel merkez yöneticileri ve parti kurucuları katıldı. Ak Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir’in de yer aldığı toplantının açılış konuşmasını Başbakan Yıldırım yaptı. Başbakan Yıldırım “15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilk istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bu toplantımızı 15 Temmuz’un gölgesinde, darbe girişiminin atmosferinde, şehitlerimizin, gazilerimizin hüznüyle, şanlı direnişinin yol göstericiliğinde yeni bir ümit, yeni bir heyecanla gerçekleştiriyoruz. Burada bir kez daha 15 Temmuz şehitlerimizi, ülkenin bölünmez bütünlüğü, milletin beraberliği, huzuru için sınır boylarında doğu ve güneydoğuda hayatını seve seve veren bütün şehitleri şükranla, rahmetle yadediorum. Allah hepsinden razı olsun, mekânları cennet olsun. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Allah milletimiz ile gönül bağımızı güçlendirsin. Rabbim bizleri millete hizmet davamızdan bir an bile geride bırakmasın” dedi. Diğer taraftan toplantı sonrasında Milletvekilleri dostluk futbol turnuvası düzenledi. Düzenlenen turnuvada Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk’te forma giyerek göz doldurdu.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x