Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Milli bilinç, yüksek kalite

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milli bilinç, yüksek kalite
Kırıkkale’de Özel Yeni Kalem Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi Yönetimi, düzenledikleri programda öğrenciler ve veliler ile kahvaltıda buluştu.

ÖNCELİKLİ HEDEFLERİ VAR
Kent merkezindeki özel bir restoranda bir araya gelen Eğitim Merkezi Yönetimi adına konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Meftuni Çelik, öğrencilerin yetiştirilmesinde ‘Milli Bilinç ve Karakterce Yüksek Kalite” olmayı ilke edinerek öncelikli hedeflerinin olduğunu söyledi.

BÜYÜK ÖNEM VERMEKTEYİZ
Eğitimin en önemli kriterlerinden birisinin veli desteği olduğunu hatırlatan Çelik, şunları söyledi: “Öğrencilerimizin daha üst düzeyde yetişmelerini sağlamak amacıyla tüm kadromuzla çalışıyoruz. Eğitim kadromuzu ve eğitim öğretim ortamımızı oluştururken başarı odaklı olma ilkemizi hep birinci sırada tuttuk. Sınavlardaki başarı performansı ise bir diğer amacımız oldu. Öğrenci ve velilerle diyalog ve etkileşimi üst seviyede tutmak maksadıyla rehberlik faaliyetleri ve sosyal faaliyetlere büyük önem vermekteyiz.”

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
“Bu bağlamda veli ve öğrencilerimize ‘Hızlı Okuma Kursu’ ‘rehberlik faaliyetleri’ ve son olarak da “Tanışma Kaynaşma ve Kahvaltı” etkinliği düzenledik. Bu sayede öğretmen, öğrenci ve veli üçlüsünü bir mekanda buluşturmak suretiyle daha güzel bir ortam sağlamaya çalışarak motivasyon sağlamış olduk. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik çok güzel oldu  ve bundan sonra da bu etkinliğimizi gelenekselleştirmeyi düşünüyoruz. Katılımlarından dolayı başta velilerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize de teşekkür ederiz.”

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Hedeflerinde daha yüksek başarı olduğunu kaydeden Çelik, bu başarı yolunda en büyük destekçilerinin veliler olduğunu sözlerine ekledi.  Kahvaltı programına, Özel Yeni Kalem Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kartal, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kartal, Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Ceylan ve öğretmenler katıldı. Program, velilerle görüşme, sohbet ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x