GündemKırıkkaleManşet

Milli görüşle yeniden iktidara

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi(SP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP)’nin Saadet Partisi çatısı altında oluşturduğu Milli İttifak’ın milletvekili adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan esnaf ziyaretlerine devam ediyorlar.

Sıra sizde

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin 7 Haziran genel seçimleri için oluşturduğu Milli İttifak adayları seçim çalışmaları kapsamında Osman Tiryaki Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinleyen ve seçilmeleri durumunda halkın o eski iyi durumlarına döneceğini belirten adaylar “ Sizlerden destek bekliyoruz. Şimdi biz konuşuyoruz 7 Haziranda da siz konuşacaksınız. Son sözünüzü söyleyeceksiniz. 4 yılda verilen bir hak var. Ayrıca bu bir yetki ve aynı zamanda da bu bir sorumluluktur. Bu ülkenin gidişatını görüp kim bu ülkeye hizmet eder, kim bu ülkeye geçmişte hizmet etti. Bunun bilincinde olup inşallah Saadet Partimizi yeniden meclise ve Milli Görüşü de yeniden iktidara taşıyacağız” dedi.

Büyük sıkıntılar var

Adaylar “ Piyasanın açılması için, paranın çok olması için vatandaşta para olması lazım. Herkes bunu düşünecek. Çarşıyı geziyoruz. Emin olun çok büyük sıkıntılar var. Piyasada para yok diyorlar. Parayı biz götürmedik ki bizim ne çantamız var nede ayakkabı kutumuz var. Bu paralar  bizde de yok o zaman bu paralar bir yere gidiyor. O zaman oyumuzu düşünerek kullanmamız lazımdır. Rahmetli hoca zamanında herkes rahat yaşadı. Şimdi ise bazı insanlar çok çok rahat yaşıyor” diye konuştu.

 

  • Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu