Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Minikler kışlada

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığı gerçekleştirdiği başarılı “Toplum Destekli” Sosyal faaliyetlerine devam ediyor.

KIŞLAYI GEZDİLER
Anaokulunda öğrenim gören minik öğrenciler İlçe Jandarma Komutanlığına giderek asker ağabeylerini ziyaret ettiler. Öğrencileri  İlçe Jandarma Komutanı Ütgm. Rıdvan Aksoy  ve görevli askerler  kapıda karşıladı. Minik öğrenciler öğretmenleri ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığının eğitim alanları, yatakhane, sosyal alanlar ve diğer yerleri gezerek görevlilerden bilgi aldılar. Jandarmanın çalışmalarını yerinde görme fırsatı buldular.

“ASLA UNUTMAYACAKLAR”
İlçe Jandarma Komutanlığını ziyarete gelen öğretmenler  ise jandarmanın gülen ve güvenilen yüzünü her zaman hissettiklerini, ayrıca misafirperverliklerinden dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ederek, “Çocuklarımız ilk kez kendilerini koruyan jandarmanın günlük yaşantılarını izleme imkanı buldu. Onların bu günü asla unutmayacaklarını düşünüyoruz . Çocuklarımız için çok özel bir anı oldu. İlçe Jandarma Komutanlığına çok  teşekkür ediyoruz” dediler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu