Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Miniklerden duygulandıran gösteri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma haftası etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Ovacık Şehit Emrah Pekdoğan Anaokulu tarafından Nur Camii Konferans salonunda tören düzenlendi.

 

BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Çanakkale zaferinin 104. Yıl dönümünü ve Şehitleri anma haftası dolayısı ile gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Kırıkkale Ovacık Şehit Emrah Pekdoğan Anaokulu öğrencilerinin performansları göz doldurdu. Şehit annelerini ve vatan için cepheye giden askerleri canlandıran minik öğrenciler izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Miniklerin Türk Bayraklı koreografileri büyük alkış topladı.

 

ÇANAKKALE; İMKÂNIN DEĞİL İMANIN ZAFERİDİR

Günün anlam ve önemi hakkında konuşma yapan Okul Müdüresi Nur Erdem, “Çanakkale, bir milletin varoluş mücadelesidir. Bir düğüne gider gibi kurşunlara atılan kahraman askerimizin destanıdır. Bu zafer, anaların biricik evlatlarını bağrına basıp; başına kurbanlık koyun gibi kına yakıp cepheye gönderdiği bir savaştır. Bu gün bu cennet vatanımızda göğsümüzü kabartarak korkusuzca yaşıyorsak bunu Çanakkale de, Sakarya da gözünü kırpmadan şehitliğe koşan atalarımıza borçluyuz. Çanakkale Zaferi; Eğer bayrak inecekse ezan susacaksa gelme oğul! Diyen anaların zaferidir. Çanakkale; İmkânın değil imanın zaferidir. Çanakkale Şehitlerimizin minnetle anıyoruz” dedi.  Programa onur konuğu olarak Şehit Emrah Pekdoğan’ın ailesi davet edildi. Program sonunda Şehit Emrah Pekdoğan’ın resimlerinin olduğu slayt gösterisi herkesi gözyaşlarına boğdu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x