Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Miniklerden Sonbahar Mevsimi etkinliği

Ovacık Şehit Emrah Pekdoğan Anaokulu 6 yaş gurubu minik öğrencileri Yaz mevsiminin sona erdiği sonbaharın başladığı günlerde "Sonbahar Mevsimi" etkinliği yaptılar. Etkinlikte minik öğrenciler kurumuş yaprakları boyayarak sonbaharda yapraklarını döken ağaç görüntüsü verdiler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ovacık Şehit Emrah Pekdoğan Anaokulu 6 yaş gurubu minik öğrencileri Yaz mevsiminin sona erdiği sonbaharın başladığı günlerde “Sonbahar Mevsimi” etkinliği yaptılar. Etkinlikte minik öğrenciler kurumuş yaprakları boyayarak sonbaharda yapraklarını döken ağaç görüntüsü verdiler.

SEVEREK ÖĞRENDİLER

Miniklerin sonbaharı anlatan çalışması ile yeteneklerini anlatan etkinlik hakkında bilgi veren Sınıf öğretmeni Sevim Coşkun, Eğitim sistemini destekleyen bu etkinliklere önem verdiklerini, bundan sonra da benzeri aktivitelere devam edeceklerini söyledi. Aynı zamanda doğa sevgisini ve doğanın korunmasının öneminin farkındalığına ulaştıklarını belirten coşkun, “öğrencilerim sonbahar etkinliğiyle hem eğlendiler hem de severek öğrendiler” dedi.

http://osepanaokulu.meb.k12.tr/icerikler/listele_912661_haber

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x