Gündem

MKE, Ürünleri İle TEKNOFEST’e Damga Vurdu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TEKNOFEST Ankara kapsamında ürünlerini sergileyen Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), “Uçaktan Atılabilir Güdümlü Dip Mayın UÇA”yı gösterdi.

HABER: YELİZ ERDEM

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Ankara’da teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet’in 100. yılında Ankara’da teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.

Teknoloji festivali 3 Eylül’e kadar Ankara Etimesgut Havalimanı’nda devam edecek.

Bu kapsamda TEKNOFEST Ankara’da ürünlerini sergileyen Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) standına ilgi oldukça yoğun oldu.

Milli teknoloji meraklısı yüz binlerce ziyaretçinin akınına uğrayan MKE standında ürünleri inceleyen ziyaretçiler, MKE tarafından üretilen yerli ve millî silahları inceleme fırsatı buldu.

MKE Genel Müdürü İlhami Keleş öncülüğünde geliştirilen ve ilk olarak IDEF23’te tanıtımı yapılan ‘Uçaktan Atılabilir Güdümlü Dip Mayın UÇA’yı beğenerek inceleyen ziyaretçiler, yerli ve millî imkanlarla geliştirilen UÇA’nın denizlerde ordumuz için önemli olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu