Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

MKEK Yönetim Kurulu Üyeliğine, Vali Sezer Atandı

Kırıkkale Eski Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliği görevinden alınırken, yerine Kırıkkale Valisi Yunus Sezer atandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre çok sayıda atama gerçekleştirildi.

24 Nisan 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan karar göre bir önceki Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliği görevinden alınırken, yerine Kırıkkale Valisi Yunus Sezer atandı.

KIRIKKALE VALİSİ’NE YENİ GÖREV

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü’nde Kırıkkale eski valisi Haktankaçmaz’ın görevden alınması ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı.

VALİ SEZER’İN ATAMASI YAPILDI

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğünde bir önceki Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz’ın görevden alınmasıyla boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı. 23.04.2020 tarih ve 2020/172 sayılı Cumhurbaşkanlığı  kararı, Resmi Gazete´nin 24 Nisan 2020 tarihli ve 31108 sayılı nüshasında yayınlandı. 2015 yılında alınan bir kararla Kırıkkale Valileri artık MKE yönetiminde resmi olarak bulunuyor. Daha öncesinde Vali Ali Kolat´tan sonra Vali Haktankaçmaz da yönetimi girmişti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x