Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Mucit ortaokul öğrencisinin başarısı

Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatih Yiğit Güngör, geliştirdiği proje ile Ankara'da TÜBİTAK Yarışmasında Kırıkkale’yi temsil edecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatih Yiğit Güngör, geliştirdiği proje ile Ankara’da TÜBİTAK Yarışmasında Kırıkkale’yi temsil edecek.

Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatih Yiğit Güngör, gurur verici bir başarıya imza attı. Güngör, danışman öğretmeni Mesut Ulu ile birlikte hazırladığı “Ultrasonik Dijital Hacim Ölçer Tasarımı Projesi” ile Ankara’da düzenlenecek olan TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Kırıkkale’yi temsil etme hakkı kazandı.

2024/04/1712300962_whatsapp_image_2024-04-04_at_4.24.59_pm.jpeg

Projesi ön değerlendirmeleri geçerek sergiye davet edilen Fatih Yiğit Güngör, bilimsel merakı ve yaratıcılığıyla dikkatleri üzerine çekti. Kendisini ve danışman öğretmenini bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu, genç mucitleri yetiştirmeye devam ediyor. Fatih Yiğit Güngör gibi başarılı öğrencilerin okulu temsil etmesi, kurumun bilimsel ve akademik alandaki önemini bir kez daha gösteriyor.Bu tür projelerle, gençlerin bilimsel meraklarını ve yeteneklerini geliştirmeye yönelik önemli adımlar atılıyor. Fatih Yiğit Güngör’ün projesi, geleceğin bilim insanları ve mucitleri arasında yer alacağına dair büyük bir umut veriyor.Fatih Yiğit Güngör ve danışman öğretmeni Mesut Ulu’nun bu başarısı, okul yönetimi, öğretmenleri ve ailesi tarafından gururla karşılandı. Güngör ve Ulu, Kırıkkale’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine dair büyük bir güvenle yola çıkıyor.TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Fatih Yiğit Güngör ve danışman öğretmeni Mesut Ulu’ya başarılar dileriz. Umarız ki, bu başarılarının yanı sıra gelecekte de daha nice önemli başarılara imza atarlar.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x