Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Muhasebecilerden Başkan Saygılı’yı ziyaret

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının (SMMMO) 24. Olağan Genel Kurulunda başkanlık görevine seçilen Engin Avcı ve yönetimini Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ettiler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının (SMMMO) 24. Olağan Genel Kurulunda başkanlık görevine seçilen Engin Avcı ve yönetimini Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ettiler.

GÜZEL SAATLER YAŞANDI

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının (SMMMO) 24. Olağan Genel Kurulunda  başkanlık görevine seçilen Engin Avcı ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden ve, görevlerinde başarılar dileyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Muhasebeciliğin artık çoğu işletmenin ihtiyaç duyduğu bir meslek dalı haline geldiğini ifade ederek, böylece mesleğin daha fazla profesyonelleştiğini belirtti. Muhasebeciliğin yaygınlaşmasının kayıt dışının azalmasına ve ekonomik gelir-gider düzeyini takip etme açısından imkân ve kolaylık sağladığını belirten Saygılı, “Muhasebecilik görünürde gelirlerin, giderlerin, hesapların günlük, aylık ve yıllık olarak belli bir sistem dahilinde kayıt altına alınmasıdır. Devlet ile mükellefler arasında köprü vazifesi görerek, mükelleflerimizin vergisini zamanında devlete ödemesini sağlamaktır. Ben bu vesileyle meslek çalışanlarına kolaylıklar diliyor, yeni yönetimi tebrik ediyorum.” dedi. Güzel bir atmosferde geçen ziyarette Saygılı, her konuda meslektaşlarına katkı sağlayacağını ve kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti. Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Engin Avcı’da Saygılı’ya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

KARŞILIKLI DİYALOGLAR GELİŞTİ

Kırıkkale Defterdarı Yaşar Derinkuyu,  Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Engin Avcı ve yönetimini iadeyi ziyarette bulundu.  Defterdar Derinkuyu, kamu adına toplanan vergilerin oluşmasında muhasebecilerin önemli katkısının olduğunu belirterek, “Muhasebeciler, vergi veren vatandaşla, vergiyi toplayan devlet kurumu arasında köprü vazifesi görmesinden ötürü çok önemli bir kamu hizmetini ifa etmektedirler. Ticari ve resmi sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin ve kurumların mali işlevlerinin yerine getirilmesinde önemli bir fonksiyonu icra eden muhasebeciler ve mali müşavirlere İlimizin ticari hayatına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyor, Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Engin Avcı ve yönetimine yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum. “Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Engin Avcı’da Defterdar Derinkuyu’ya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x