Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Mutlu bayramlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bir Ramazan Bayramı mutluluğu yaşanırken, bayram hazırlıkları tamamlandı. Emniyet tedbirleri alındı ve vatandaşlar alışverişlerini yaptı. Kırıkkale’de bayram namazı 06:15’de kılınacak.

 

KIRIKKALE BAYRAMA HAZIR

Kırıkkale Ramazan Bayramına hazırlandı. Bayramlık alışverişler tamamlandı. Önlemler alındı. Çarşı ve Pazar hareketlendi. Bayram mesajları yayınlandı. Herkesi bayram telaşı sardı. Bayram namazı saat 06:15’te kılınacak. Camiler bayram için hazırlandı. Mezarlıklara bakım yapıldı. Mezarlık ziyaretleri iki gündür sürüyor. Her yeri bayram telaşı sardı. Bayramda ilk gün Valilik’te saat 11:00’da bayramlaşma olacak. Bayram ziyaretleri dolayısıyla trafik yoğunluğu için gerekli tedbirler de alındı. Trafik ekipleri görev başında olacaklar. Emniyet tarafından tüm önlemler alınmış durumda. Bayramda hava açık ve güneşli olacak. Bizde Haber71 Gazetesi olarak tüm okuyucularımızın Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Mutlu ve Huzurlu bayramlar.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu