Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Mutlu yıllar “Harun Aydoslu”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Teknik Direktörü Harun Aydoslu’ya, 53’ncü yaş gününde sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Yeni yaşını ailesi, teknik ekibi ve talebeleriyle birlikte kutlayan Aydoslu’yu, bu mutlu gününde sevdikleri yalnız bırakmadı.

 

SEVDİKLERİ UNUTMADI

Futbolculuk ve teknik adamlık kariyeri kırmızı, beyaz, lacivert renklere sevdalı Kurt Hoca Harun Aydoslu için sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. 53’ncü yaş gününde Aydoslu’yu ailesi, teknik ekibi ve talebeleri yalnız bırakmadı. Pastasında konuklara ikram eden Aydoslu, “Sürpriz bir şekilde doğum günümü kutlamak için tesislerimizde hazırlık yapan aileme, hepsini kendi evlatlarım gibi gördüğüm futbolcularıma, teknik ekipteki arkadaşlarıma, her zaman içimizde olan sn. Genel kaptanımız Bedir Erdoğan beye, çalışan personelimize, İyi dilek temennilerini iletmek için arayan, mesaj gönderen, paylaşımda bulunan bizler için hüsnü izan besleyen, takımımızın başarısı içinde destek veren, bizler için dua eden bütün sevenlerimize sonsuz teşekkürler eder, saygı sevgi ve hürmetlerimi sunarım.”dedi.

Mehmet Ali Soyer

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x