Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Mutluluğa kurşun sıkmayın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü “Mutluluğunuz Başkalarının Mutsuzluğu Olmasın” projesi kapsamında, düğünlerde silah atan magandalara göz açtırmıyor.

Suç üstü yakalandılar

Vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak için her düğün için sivil personel görevlendirildiğini açıklayan İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, bu kapsamda, il merkezinde ve ilçelerde çalışmalar yapıldığını söyledi. Kaletepe Mahallesi 1019. Sokak üzerinde yapılan düğün merasiminde ateş eden H.A. isimli şahıs ve kullandığı bir adet kuru sıkı tabancanın ele geçirildiğini açıklayan Onar, “Gündoğdu Mahallesi 1627. Sokak üzerinde yapılan düğün merasiminde de kuru sıkı tabanca ile havaya ateş eden Ö.M isimli şahıs yakalandı.” dedi.

Seyir halindeyken yakalandı

Düğün konvoyu sırasında magandalara göz açtırılmadığını belirten Onar, “Sanayi Alt Kavşağı eski Samsun yolu Başpınar istikametine seyir halindeki bir otomobil durduruldu. Yapılan kontrolde oto sürücüsü F.P. isimli şahıstan bir adet 9 milimetre çapında tabanca elde edildi. Millet Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan bir otomobil durduruldu. Zafer Caddesi üzerinde yapılan kontrolde M.Ö isimli şahıstan 9 milimetre çapında silah ele geçirildi. Kayseri-Kırıkkale yolu üzerinde seyir halinde bulunan bir otomobil şüphe üzerine durduruldu. S.Ö., isimli şahıstan 1 adet 7,65 milimetre çaplı tabanca elde edildi.” diye konuştu.

Düğünler takip altında

Toplamda 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet 9 milimetre çapında tabanca, bir adet 7.65 mm çaplı tabanca ele geçirildiğini açıklayan Onar, “Silah taşıyan ve silahla ateş eden 5 şahıs hakkında adli ve idari işlemler yapıldı. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için düğünlerle ilgili gerekli çalışmalara devam edilecektir. Vatandaşlarımızın düğünlerde, silahla havaya ateş etmek isteyenleri yapmamaları hususunda uyarmalarını ve biz güvenlik görevlilerine yardımcı olmalarını diliyoruz.”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu