Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Öcal tekrar başkan seçildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ 4’ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ
 
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanlığı 4’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kurulda başkanlığa, mevcut Başkan Rıfat Öcal tekrar seçildi.
 
BURS İMKANI SAĞLANDI
Dernek binasında gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar Mevcut başkan Rıfat Öcal seçilirken Başkan yardımcılığına Yusuf Baran, Şehit Suat Yalçın’ın annesi Güllüşahan Yalçın, Şehit Hüseyin Canavar’ın annesi Fadik Canavar ve Şehit Musa Saydam’ın annesi Elfat seçilerek Şehitlerimizin aileleri ile gazilerimizi temsil etmek üzere yeniden görevlendirildiler. Düzenlen toplantıda Dernek Başkanı Rıfat Öcal “Yönetim Kurulumuz, Dernek üyelerimize sınırlı imkânlarına rağmen hizmet etmeye çalışmış, gerek Kamu Kuruluşlarında çalışan üyelerimize ve gerekse öğrenimine devam eden üyelerimizin çocuklarına ihtiyaç duydukları her durumda elinden gelen desteği sağlamış ve Şehitlerimizin çocuklarının bir kısmına burs imkânı sağlanmıştır”
 
ÇALIŞMAYA DEVAM
“Yönetim Kurulumuz, Valilik Makamı başta olmak üzere tüm yetkililerden randevu alarak dernek sorunlarımızı dile getirmiştir. Zaman zaman İlçelerimiz de ziyaret edilerek Kaymakam ve Belediye Başkanları ziyaret edilmiştir. Gerektiğinde Derneğimizin faaliyet ve düşünceleri basın yolu ile kamuoyuna duyurulmuştur. Üyelerimizin taleplerini Valilik, Garnizon Komutanı ve çeşitli kuruluşlara aktararak çözüm yolları aranmış, Kanun teklifleri hazırlanarak siyasi Partilerin temsilcilerine iletilmiştir. Gerekli yazışmalarda alınan cevabi yazılar üyelerimizle paylaşılmıştır. Derneğimizin kuruluşundan bu tarihe kadar Yönetim Kurulu üyelerimiz tüm imkânsızlıklara rağmen elinden geldiğince siz üyelerimize hizmet etmeye çalışmış ve yeni oluşan yönetim kurulumuz da aynı özveri ile çalışmaya devam edecektir” dedi

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu