Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemKırıkkaleManşet

Oda ve borsalardan kıyaslama toplantısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) organizasyonunda çevre il ve ilçelerdeki oda ve borsalar ile toplantı düzenlendi. Toplantıya Kırıkkale’den TSO Genel Sekreteri Ahmet Şerbetcioğlu katıldı.

 

FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

TSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Sorgun TSO’nun faaliyetleri hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldıktan sonra, akredite olan ve olmak için başvuruda bulunan oda temsilcileri ile akreditasyon standartları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

ÇOK VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU

Toplantı sonrasında gazetecilere açıklama yapan Sorgun TSO Genel Sekreteri Sami Erdoğan, akreditasyon kapsamında yapmış oldukları çalışmalar ve iyi uygulamaları konuklarıyla paylaştıklarını ifade ederek, şöyle devam etti: “Sorgun TSO olarak, üyelerimize daha iyi nasıl hizmet edebileceğimiz konuşunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çevre il ve ilçelerden gelen oda ve borsa yöneticisi arkadaşlarla bu konularda görüş alışverişinde bulunduk. Çok verimli bir toplantı oldu.”

 

KIRIKKALE’DEN ŞERBETÇİOĞLU KATILDI

Toplantıya, Kırıkkale TSO Genel Sekreteri Ahmet Şerbetcioğlu, Kırşehir TB Genel Sekreteri Battal Çelik, Yozgat TSO Genel Sekreteri Ziya Saydam, Mucur TSO Genel Sekreteri Hayati Kıyak, Alaca TSO Genel Sekreteri Fatih Arslan, Sungurlu TSO Genel Sekreteri Mehmet Fenercioğlu, Polatlı TO Genel Sekreter Yrd. İnanç Ölmez, Yerköy TSO Genel Sekreteri Ahmet Barış, Boğazlıyan TSO Genel Sekreteri Çağrı Kılıç, Şefaatli TSO Genel Sekreteri Yasin Karaca ve Zile TSO Akreditasyon Sorumlusu Teoman Esener katıldı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x