Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkale

Öğretmen Cihat Çolak, kalbine yenik düştü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Şehit Erdem Mut Ortaokulu’nda görevli Türkçe Öğretmeni Cihat Çolak, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ani vefatıyla birlikte eğitim camiasını yasa boğan Çolak, öğrencilerini ve sevenlerini derinden üzdü.

EĞİTİM CAMİASINI YASA BOĞDU

Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Kırıkkale Şehit Erdem Mut Ortaokulu, bugün sabah saatlerinde herkesi derinden üzen bir olaya şahitlik etti. Uzun zamandır eğitim camiasında Türkçe Öğretmeni olarak görev yapan Cihat Çolak, okul kantininde fenalaşarak yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Çolak için öğretmenler 112 Acil sağlık ekiplerine haber verdi.

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIYDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahalelerin yapıldığı Çolak, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı. Tedavilere cevap vermeyen Çolak, 52 yaşında hayatını kaybetti. Ani ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzen Çolak, eğitim camiasını yasa boğdu. Ardahan Posof ilçesi nüfusuna kayıtlı Türkçe Öğretmeni Cihat Çolak, 52 yaşında evli ve 2 çocuk babasıydı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu