Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Oktay’dan Kırıkkale’ye çıkarma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bazı temaslarda bulunmak üzere Kırıkkale’ye geldi. Nur Camiinde Cuma namazı kılan Oktay, namaz çıkışında cami cemaati ve kendisini karşılamaya gelen çocuklarla yakından ilgilendi.

VALİ SEZER’DEN BİLGİ ALDI

Oktay, ilk olarak cuma namazı için geldiği Kırıkkale Nur Camisinde kendisini karşılayan vatandaşlar bir süre sohbet etti ve öğrencilerle fotoğraf çektirdi. Namazın ardından Kırıkkale Valiliğine geçen Oktay, Valilik önünde tören mangası tarafından karşılandı. Oktay, burada Valilik Şeref Defterini imzalayarak Vali Yunus Sezer’le görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmede Oktay, kentteki yatırımlar ve çalışmalarla ilgili Vali Sezer’den brifing aldı. Ziyarette Vali Sezer Kırıkkale’de hayata geçirmeyi planladıkları başta Çeşnigir Kanyonu Projesi olmak üzere diğer projeler hakkında bilgi verdi.

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, daha sonra Kırıkkale Belediyesini ziyaret etmek üzere Valilikten ayrıldı. Oktay’ı belediye önünde Kırıkkale Belediyesi Mehteran takımı karşıladı. Oktay, kendisine çiçek veren küçük kız çocuğu ile yakından ilgilendi. Basına kapalı gerçekleşen görüşmede Oktay, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bir taraftan 5 yıllık süre zarfında hayata geçirilen çalışmalar hakkında Oktay’a bilgi veren Belediye Başkanı ve Ak Parti adayı Mehmet Saygılı, 31 Mart seçimleri kapsamında açıkladıkları projelerden bahsetti.

 

ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Kırıkkale Belediyesi ziyareti sonrasında esnaf ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Belediye karşısında bulunan dükkânlardan başlayarak Barbaros Hayrettin Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Yoldan yürüyerek Hüseyin Kahya Parkında bulunan Millet Kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay talepleri aldı, takipçisi olacağını söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x