Genel

Okullar dezenfekte ediliyor

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Sağlığı Birimlerince şehir genelindeki okullarda dezenfekte çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre Sağlığı Birimlerince şehir genelindeki okullarda dezenfekte çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Kırıkkale Belediyesi tarafından koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında şehir genelindeki tüm okulların dezenfekte edilmesi hedefleniyor.

Öğrencilerin daha sağlıklı koşullarda eğitimlerini sürdürmeleri için dezenfekte çalışması ilk, orta ve lise dengi okulları da kapsıyor. Ekipler, öğrencilerin toplu olarak kullandığı sınıflar, okul koridoru, yemekhane, konferans salonu, tuvaletler ve diğer kullanım alanlarını dezenfekte ediyor.

Çocuklarda sağlığın ve eğitimdeki başarının önemli belirleyicilerinden olan hijyeni çok önemsediklerini ifade eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin daha temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim almalarına olanak sağlamak için düzenli olarak okullarda sürdürdüğümüz dezenfekte çalışmalarına ara tatilde de devam ediyoruz. Kırıkkale Belediyesi olarak eğitime desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x