Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Önal: Halkımız Yaka Silkiyor, 1 Nisan’da Sonra Huzurlu, Mutlu Bir Şehre Uyanacağız

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, esnaf ziyaretlerine Ankara ve Menderes Caddesi’nde devam etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, esnaf ziyaretlerine Ankara ve Menderes Caddesi’nde devam etti. “İyi ki aday oldunuz Başkanım. Dört gözle ve sabırsızlıkla sizi bekliyoruz. Alternatifiniz yok” diyen esnaf ve vatandaşlar, desteklerini açıkladıkları Önal’a yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla bire bir temaslarda bulunan Önal, “Bıkkın ve bezgin halkımız yakasını silkiyor. 1 Nisan’dan sonra huzurlu, mutlu, keyifli, güzel ve estetik bir Kırıkkale’yi inşa edeceğiz” dedi.

SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, şehrin en işlek yerlerinden biri olan Ankara ve Menderes Caddesinde faaliyet gösteren esnaf ve kurumsal işletmeleri ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

BIKKIN VE BEZGİN HALKIMIZ YAKA SİLKİYOR

Esnafa, hayırlı işler ve bol kazançlar temennisini ileten Önal, oldukça samimi ve yoğun bir ilgiyle karşılandı.
Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Adayı Ahmet Önal, Kırıkkale’yi tekrar ayağa kaldırmak için ekibiyle birlikte göreve hazır olduğuna önemle dikkat çekerek, “Kırıkkale’mizdeki yüreğindeki değerleri koruma ve geliştirme sorumluluğunu taşıyoruz. Herkesle görüşüyor ve fikir alış verişinde bulunuyoruz. Daha iyi yönetilmeyi isteyen, bıkkın ve bezgin halkımız yaka silkiyor. 1 Nisan’dan sonra huzurlu, mutlu, keyifli, güzel ve estetik bir Kırıkkale’yi inşa edeceğiz. Hep birlikte el ele, gönülden gönüle Kırıkkale’mizi daha da güzelleştireceğiz. Göreve seçildiğimiz andan itibaren, her yönden dinamik bir şehir değerli halkımızı bekliyor olacak. Potansiyelini çok iyi kullanan bir Kırıkkale’yi hep beraber oluşturacağız. Her bir vatandaşımız, “Bu şehrin yönetiminde ben de söz sahibi oldum” diyebilecek. Tüm ilkelerimizi tavizsiz ve eksiksiz olarak yerine getireceğimizin bozulmaz sözünü verdik. Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılına yakışır bir Kırıkkale için durmaksızın çalışacağız “ diye konuştu. Önal, halkın belediyeye olan güvenini yeniden ihya edeceklerini de sözlerine ekledi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x