Siyaset

Önal Kırıkkale ve Karşıyaka’nın kaderi değişecek

Kırıkkale CHP Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, Karşıyaka mahallesinde düzenlenen halk toplantısı ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerine seslenen Önal, yıllardır ihmal edildiğini öne sürdüğü Karşıyaka’nın kaderinin değişmesi için destek istedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale CHP Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, Karşıyaka mahallesinde düzenlenen halk toplantısı ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerine seslenen Önal, yıllardır ihmal edildiğini öne sürdüğü Karşıyaka’nın kaderinin değişmesi için destek istedi.

CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, halk buluşmaları ve mahalle mitingleriyle vatandaşlarla bir aya geliyor. Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka mahallesinde düzenlenen mahalle mitingi ile vatandaşlara seslenen CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Önal, yıllardır Karşıyaka mahallesinin ihmal edildiğini ve hizmet alamadığını söyledi. Karşıyaka mahallesinin her zaman yanında olduğunu ve güç verdiğini belirten Önal, Belediye başkanlığında tekrar yanında olacağına inandığı Karşıyakalılar için sıranın kendisine geleceğini ifade etti. CHP Belediye Başkan adayı Önal, vatandaşlara seslendiği konuşmasında şunları dile getirdi.

Bir 9 kişi görseli olabilirKARŞIYAKA İHMAL EDİLDİ
“Her zaman yanımda oldunuz, güç verdiniz. Kimilerinizin kardeşi evladı kimilerinizin arkadaşıyım. Bu kardeşiniz ister ki Karşıyaka’ya hizmet etmek ister, Sahip çıkmak ister. Yıllardır Karşıyaka mahallesi bakımsız kaldı. Yıllardır buraya hizmet gelmedi. Günlerce haftalarca sular akmadı. En çok mağduriyeti ablalarımız, annelerimiz yaşadı. Hastalarımız, ailemiz var. Bu ablalarımız, annelerimiz, hastalarımız susuzlukla karşı karşıya kaldı. Yıllardır bu şehri yönetenler neden hizmet yapmadılar? Karşıyaka mahallesine asla dönüp bakmadılar. Sadece seçimden seçime geliyorlar. Seçim zamanı gelince Karşıyaka akıllarına geldi. Çünkü, şimdi oya ihtiyaçları var. O yüzden buraya geliyorlar. 10 20 yıldır neredesiniz?

Bir 3 kişi görseli olabilirKARŞIYAKA DEĞİŞİM İSTİYOR
Devasa sorunlar varken neden dönüp bakmadınız. Karşıyaka’yı neden yok saydınız, hizmet etmediniz? Ama biliyorum ki, artık Karşıyaka’dan bunlara oy çıkmayacak. Görüyorum ki, hem ablalarımın hem abilerimin kardeşlerimin bir değişim beklentisi var. Yeter artık diyorlar, hizmete kavuşmak istiyorlar. Ablalar, abiler Allah nasip ederse 31 Mart akşamı yetkiyi alacağız ve ilk geldiğimiz yer burası olacak. Söz veriyorum. Artık Karşıyaka’da yaşayanların yüzü gülecek. Önal’a sahip çıkacaklar. “

YAZIK BU İNSANLARA
Karşıyaka mahallesinde halka seslenişte sözlerine devam eden Önal, “ derdimiz çok, sorun büyük. Kanal derdiniz var biliyorum. Karşıyaka’da hala kanalı olmayan evler var. 2019 da gelmiştim kanal yok dediler, şimdi geldim hala kanal yok. Karşıda depo var. Ağzı açık, küflü su borular var. Buradan kente küflü su veriyorlar. Yazık bu insanlara.” Dedi. “Şimdi sıra bizde. Problemleri ve sorunları biliyoruz. Alt yapı eksikliği ve sahipsizliğinizi biliyoruz. Üst yapı da yok. Aradan 20 yıl geçmiş bir şey yapılmamış, hep geriye gitmiş. Umutla yenilik beklentisi var. Kırıkkale ve Karşıyaka’nın kaderi değişsin diyenler var. Öyleyse umuda, kardeşiniz Önal’a oy vermeye davet ediyorum. Sizler beni iki kez milletvekili seçtiniz değer verdiniz. Hizmet için tekrar sizlerden destek istiyorum” şeklinde konuştu.

Bir 7 kişi görseli olabilir

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x