Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2024 Yerel SeçimlerSiyaset

Önal: Otopark Sorununu Kökten Çözeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Ahmet Önal, seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle dolaşmaya devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Ahmet Önal, seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle dolaşmaya devam ediyor.

Önal, seçim öncesinde ve sürecinde esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Ziyaretlerde esnafların, park yeri sorununu gündeme getirdiğini söyleyen Önal, “Biz şehrimizde büyük şehirleri aratmayan trafik çilesini bizzat yaşıyoruz. Park yeri sorunu için de hem şehrimizi yeşillendirip nefes aldıracak, hem de park yeri sorununu ortadan kaldıracak bir ‘çok katlı otopark’ projemiz var. Yapacağımız otoparkın alt katları park alanı olurken üst katı yeşil alan olacak. Esnafımıza destek olmak ve beklentilerini hayata geçirmek için bizde hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Allah’ın izniyle değişimden sonra şehrimizi birlikte yöneteceğiz” diyerek destek istedi.

Sosyal medyadan bu konuya ilişkin açıklama yapan Ahmet Önal “Kırıkkale Belediyesi Olarak, Şehrimizin En Önemli Sorunlarından Biri Olan Yetersiz Otopark Alanlarına Etkili Çözümler Üretecegiz. Yer Altı Otoparklarıyla Trafik Sıkışıklığını Azaltarak Şehrimizi Rahatlatacağız. Ayrıca, Cumhuriyet Meydanı’nı Bir Cazibe Merkezi Haline Getirme Hedefimiz Doğrultusunda Kapalı Otoparklarımızı da Projemize Entegre Ederek Hayata Geçireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ahmet ÖNAL (@onalahmet71)’in paylaştığı bir gönderi

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x