Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyasetSulakyurt

Önal, Sulakyurt’un Köylerinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Ahmet Önal ve İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Sulakyurt ilçesinin Yeniceli, Sarıkızlı, Yeşilyazı ve Hamzalı köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol


CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Ahmet Önal ve İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Sulakyurt ilçesinin  köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

SULAKYURT’UN İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında CHP Kırıkkale Milletvekili ve Milletvekili adayı Ahmet Önal ve İl Başkanı Onur Yüksek Bozdağ, Sulakyurt ilçesine bağlı Yeniceli, Sarıkızlı, Yeşilyazı ve Hamzalı köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Köylülerin sorunlarını dinleyen Önal ve Bozdağ, sorunların çözümü için cumhurbaşkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu’nun geleceğini söyledi. Önal ve Bozdağ daha sonra köylülerden Kılıçdaroğlu ve milletvekilliği için CHP’ye destek istedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x