Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Cumhurbaşkanlığı SeçimiSiyaset

Önal, Vatan İçin Sandığa Çağrısında Bulundu

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oylarını artırmak için saha çalışmalarına devam eden CHP, kampanya dönemine ara vermiyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oylarını artırmak için saha çalışmalarına devam eden CHP, kampanya dönemine ara vermiyor.

TAŞLIER ZİYARETE GELDİ

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oylarını artırmak için saha çalışmalarına devam eden CHP, kampanya dönemine ara vermiyor. Ankara Milletvekili Gamze Taşlıer, çalışmalara destek olmak için Kırıkkale’ye gelirken Seçim Koordinasyon Merkezinde partililerle bir araya geldi. Taşlıer’in ziyareti ile ilgili Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak “Ankara Milletvekilimiz Sayın Gamze Taşçıer ile seçim koordinasyon merkezimizdeyiz. Çalışmalarımız kararlılıkla sürüyor.” İfadelerini kullandı.

VATAN İÇİN SANDIĞA

Cumhuriyet Halk Partisi ikinci tur çalışmaları için stratejisini de belirlerken, kampanyasını ilk turda sandığa gelmeyen seçmeni sandığa çekmek olarak belirledi. CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve milletvekili Ahmet Önal sosyal medya hesaplarından “Vatan İçin Sandığa” görselleri paylaşırken, görsellerde “10 Milyon Mülteciyi Göndereceğiz” “Depremde çadır satanlardan hesap soracağız” ifadeleri yer aldı. Öte taraftan CHP milletvekili Ahmet Önal esnaf ziyaretlerine devam ederken önceki gün Ankara Caddesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x