Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Önce Biz memleketimizi sevmeliyiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GAZETEMİZİ ZİYARET EDEN KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI;

Kırıkkale Belediye Başkanı ve Ak Parti adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmaları kapsamında gazetemize ziyarette bulunarak seçmene mesaj verdi. Kırıkkale’nin avantajlarının ön plana getirilmesi gerektiğini, ancak bu yolla özel sektör yatırımlarının yapılmasının sağlanabileceğine vurgu yapan Başkan Saygılı “Biz memleketimizi iyi ve doğru anlatmazsak yatırımcıyı nasıl çekeceğiz. Öncelikle Kırıkkaleliler olarak bizlerin memleketimizi sevmemiz gerekiyor” diye konuştu.

ZİYARETLERDE BULUNUYORUZ

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Kırıkkale Belediye Başkanı ve Ak Parti adayı Mehmet Saygılı beraberinde İl Başkanı Nuh Dağdelen’le birlikte gazetemize ziyarette bulundu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, gazetemiz yönetim kurulu üyelerinden Adem Yılmaz, Harun Yüksel, Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erkoç, Haber Müdürümüz Mehmet Ali Soyer ile bir süre görüşen Belediye Başkanı Saygılı, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kurum ziyaretlerini tamamladıklarını, STK ve esnaf ziyaretinde bulunduklarını hatırlatan Başkan Saygılı, yoğun bir şekilde hem belediye, hem de seçim çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

PROJELER TÖRENLE TANITILACAK

İkinci dönem için projeleri olup olmadığı yönündeki sorusuna da yanıt veren Başkan Saygılı, projeleri bir tanıtım toplantısıyla açıklayacaklarını vurguladı. Başkan Saygılı, 13 Şubat Çarşamba günü Taç Mahal Balo ve Kongre Salonunda proje tanıtım töreni yapacaklarını söyledi. Projeleri törende açıklayacaklarına dikkat çeken Başkan Saygılı “Ama şunu söyleyeyim uçuk kaçık projeler değil, ayakları yere sağlam basan, imkanlarımız nispetinde yapabileceğimiz projeler olacak. Çünkü biz aynı zamanda iktidardayız” diye konuştu.

HİZMETKARI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kırıkkale’de özel sektör yatırımlarının artmasının yolunun Kırıkkale’nin sahip olduğu avantajların iyi anlatmaktan geçtiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Saygılı “Biz kesinlikle memleketimizi sevmek zorundayız. Kırıkkale’yi sevmezsek Kırıkkale’ye sahip olamayız. Önce biz seveceğiz ki yatırımcılara şehrimizi daha iyi anlatabilelim. Biz burada yaşıyormuyuz? Bu memleket bizim mi? Biz şehrimizin avantajlarını anlatırsak, översek birileri gelecek yatırım yapacak. Devlet yatırımları yapılıyor. Silah İhtisas OSB yapılmış, bizim buraya yatırımcı çekebilmemiz için şehrimizi iyi anlatmalıyız. Biz şehrimizin avantajlarını anlatmada devam edeceğiz ve yatırımcı çekmek için çalışacağız” sözlerine yer verdi. Kırıkkale seçmenine de mesaj gönderen Başkan Saygılı “Hemşerilerimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x