KırıkkaleManşet

Onların da bir dünyası var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu Engelliler Haftası’nda Değirmenci Bakım Merkezi işbirliğiyle Sulakyurt’ta bakım evi ile Motivasyon ve Yayla Şenliği projesi düzenlendi.
Onların da bir dünyası var - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Halkla sabah kahvaltısı
Sabah saatlerinde bakımevi misafirleri ve toplum gönüllüleri öğrencileri Sulakyurt piknik alanında bir araya geldiler. İlçe halkının hazırladığı kahvaltıyla sabah kahvaltısı başladı. Ardından birlikte söylenen şarkılar, oynanan oyunlar, çekilen halaylar eşliğinde keyifli dakikalar yaşandı.
Mangal şöleni
Sulakyurt İlçe Kaymakamı Harun Kazez  ve Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik’in de katılmasıyla mangal şöleni başladı. Mangal şöleninde yaşanan keyifli dakikalar, hoş sohbetler katılanları ve halkı mutlu etti. Etkinliğin mutlu dolu anları çekilen tüm fotoğraflara da yansıdı.
Katkılara teşekkür
“Onların da bir dünyası var” mesajını vermek için hazırlanan etkinlik katılanlara her anında anlamlı ve mutluluk dolu anlar yaşattı. Topluluk üyeleri proje uygulamasında katkı sağlayan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Sulakyurt halkına teşekkür etti.
Onların da bir dünyası var - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriOnların da bir dünyası var - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu