Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Orduda 0-2 Öndeyken 4-2 Mağlup Olduk

Misli com 3.lig 4.grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkalepor ligin ilk haftasında deplasmanda 52 Orduspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısını Özkan ve İbrahim'in golleri ile 2-0 önde tamamlayan temsilcimiz ikinci yarıda kalesinde 4 gol görerek Ordu'dan puansız döndü.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İLK YARI 0-2
Maçın 11. dakikasında sağdan İbrahim Kongur’un ortasını iyi takip eden Aykut kafa ile topu filelere gönderdi ama Hakem el ile temas olduğundan golü vermedi.Karşılaşmanın 31 dakikasında Özkan ceza sahasında düzgün vuruşu ile takımı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra sahada belirgin üstün olan temsilcimiz aradığı ikinci golü 44. Dakikada İbrahim Kongur ayağından kazandı. Karşılaşmanın ilk yarısı temsilcimizin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA YIKILDIK
İkinci yarıya 52 Orduspor etkili başladı. Dakika 56’da Kırıkkalespor ceza sahası içinde Buğra Şahiner  hava topu mücadelesinde rakibinin üstüne çıktı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Gürkan Arslan dakika 57’de skoru 2-1’re getirdi.Kırıkkalespor’da oyuncu değişikliği  Dakika 67’de Ali Helvacı’nın yerine Mehmet İncesu girdi.Dakika 73’de Orduspor sağ kanattan tehlikeli geldi. İçeriye yapılan ortada oyuna ikinci yarı giren Ş. Kaan Kılıçaslan’ın kafa golüyle skor 2-2’ye geldi. Baskısını iyice artıran Orduspor kalecimiz İlker’den seken topta Eşref Korkmazoğlu topu ağlara göndererek skoru 3-2’ye getirdi. Maçın son anlarında Aykut Çift rakibine sert müdahaleden kırmızı kart gördü. Maçın son anlarında  Gürkan Arslan kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu filelere gönderdi. Maç 4-2 sona erdi

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x