Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Örnek Taraftar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor’un yeni taraftar gurubu Tiryakiler, tüm ülkeye örnek olacak bir davranış sergiledi.

SPORA TEŞVİK

Tiryakiler Taraftar Gurubu üyeleri okullarda broşür dağıtarak öğrencileri uyuşturucudan uzak tutmak istediklerini açıkladılar. Dağıttıkları broşürde “Yeni Kurulan taraftar gurubumuza siz Kırıkkaleli gençlerimizi davet ediyoruz. Amacımız değerli gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, gençlerimizi spora teşvik etmek ve şehrimizin takımına sahip çıkmaktır” ifadeleri yer aldı.

BAZILARI GAYRET EDER

Tiryakiler Taraftar Gurubu logosu ve “Bazıları hayret eder, bazıları gayret eder” sloganı ile yola çıkan ve tüm okullarda dağıtılan broşürler büyük ilgi görürken taraftar gurubu üyeleri “Amacımız bu gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sporun içerisine çekmek. Tribün görmeyen futbolcu yoktur, çocuk maça gelir ve sahada ki futbolcuları özenir spora yönelir. Türkiye’nin en iyi taraftarı, Kırıkkalespor taraftarlarıdır. Takımımıza ve şehrimize hizmet etmek istiyoruz, bunu yaparken de gençlerimizi korumak istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x