Spor

Öykü Aydın Milli Takımda

Türkiye'nin en büyük spor organizasyonlarından biri olan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, 2 binin üzerinde sporcunun katılımıyla Antalya'da yapıldı. Yapılan şampiyonada Kırıkkale’yi temsil eden Tınaz İlkokulu öğrencimiz Öykü Aydın satranç milli takımına seçilme başarısını gösterdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’nin en büyük spor organizasyonlarından biri olan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, 2 binin üzerinde sporcunun katılımıyla Antalya’da yapıldı. Yapılan şampiyonada Kırıkkale’yi temsil eden Tınaz İlkokulu öğrencimiz Öykü Aydın satranç milli takımına seçilme başarısını gösterdi.

KIRIKKALE’DEN MİLLİ TAKIMA SEÇİLEN İLK SPORCU 

Antalya ili Belek ilçesinde düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında 7 Yaş Kızlar Kategorisinde Kırıkkale Tınaz İlkokulu öğrencisi Öykü Aydın Türkiye sekizincisi oldu. Önemli bir başarıya imza atan Aydın Satranç milli takımına davet edildi. Aydın ayrıca milli takıma Kırıkkale ilinden seçilen ilk sporcu oldu.  Başarılı öğrenciyi tebrik eden Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Gençlik Federasyonunun Antalya’da düzenledikleri Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda 7 yaş kızlar kategorisinde Kırıkkale’yi temsil eden Tınaz İlkokulu öğrencimiz Öykü Aydın, ilk kez Kırıkkale’den satrançta millî takıma seçilen öğrenci oldu. Öğrencimizle gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x