Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Oylarımızı masa başında götürdüler’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz seçim bürosu açılışını yüzlerce vatandaşın desteğiye gerçekleştirdi. Geçtiğimiz dönemde iktidarın gücüyle mücadele ettiklerini belirten Yılmaz, o dönem masa başında oyları götüren bir zihniyetle savaştıklarını ve seçimi masa başında kaybettiklerini açıkladı.OMUZLARDA TAŞINDI
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, yerel seçim çalışmaları kapsamında seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. İl Başkanı Faruk Vurgun ve parti teşkilatı ile birlik ve beraberlik mesajları veren Yılmaz, tüm Kırıkkale’yi kucaklayacaklarını ve hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Seçim bürosuna geldiği andan itibaren büyük bir coşku ile karşılanan Yılmaz’ı partililer havaya kaldırarak, ‘Başkan Mahir… Mahir gelecek dertler bitecek… El ele, kol kola, omuz omuza… Sloganları attı. Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a da atıfta bulunan partililer, ‘hırsızlar defolun’ sloganlarıyla alanı inletti.

HALKA HİZMET HAK’KA HİZMET
Buraya gelen herkesin birbirine inandığını ve güvendiğini belirten Yılmaz, güçlü olanların asla kaybetmeyeceğini ve bu coşkunun iki katını başkan olduğu dönemde yaşayacaklarını söyledi.  Böyle büyük bir destekle önemli başarılara imza atacaklarını belirten Yılmaz, her dönem yanında olan vatandaşlara teşekkür etti.  Bu davanın zaferle neticeleneceğini belirten Yılmaz, belediye burçlarına bayrağı dikeceklerini ve milli görüş hâkimiyetinin Kırıkkale’de var olacağını bildirdi. “Halka hizmet, Hakka hizmet” anlayışıyla yola çıktıklarını belirten Yılmaz, vatandaşların kendisine ilettiği talep, istek ve projeleri değerlendireceklerini ve herkesin başkanı olacağını ifade etti.

‘YANDAŞ FİRMAYA PARA KAZANDIRILIYOR’
Dürüst bir kadro ile çamur atmadan herkese eşit bir politika yürütüleceğini belirten Yılmaz, toplumu ayrıştıran kişilerin, halk tarafından cezalandırılacağını iddia etti. Belediye yönetiminin yanlışlarının olduğunu belirten Yılmaz, 150 milyonluk Su Arıtma tesisinde 20 personelin yattığını ve her ay 500 Bin TL yandaş firmaya para kazandırıldığını kaydetti. 21. yüzyıl Kırıkkale’sinde trafik, otopark, toplu taşıma, çöp, yol sorunlarının konuşulmaması gerektiğini belirten Yılmaz, bunu konuşmanın bile kendisini bir Kırıkkaleli vatandaş olarak utandırdığını açıkladı.

‘BUNLARA LAYIK DEĞİLSİNİZ’
Kırıkkale’nin bunlara layık olmadığını belirten Yılmaz, halkın isteklerini ve taleplerini değerlendiren belediyecilik anlayışının kendi dönemlerinde olacaklarını söyledi. İktidar partisinin belediye işçilerinin maaşlarını veremediğini belirten Yılmaz, belediyeye geldikleri zaman bu tür sıkıntıların olmayacağını ifade etti. Milletin her zaman doğru yaptığını ifade eden Yılmaz, bu dönemde vatandaşların AK Parti’ye ders vereceğini ve önceki dönem hükümetler gibi AK Parti’nin de hayal kırıklığı yaşayacağını belirtti.

‘BÜYÜR BİR GÜÇ OLUŞTURDUK’
Kent genelinde yapılan kamuoyu araştırmalarında ve anketlere başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Yılmaz, kendilerini olan güvenlerini tam olduğunu ve seçimi kazanacaklarını iddia etti. Yılmaz, Kırıkkale’nin artık kaderinin değişmesi gerektiğini ve yapılacak olan projelerle kentin gelişmesi gerektiğini ifade etti.  Geçmiş dönemde sandık başında kaybettikleri seçimi bu dönem kazanacaklarını iddia eden Yılmaz, bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.  Geçtiğimiz dönemde iktidarın gücüyle mücadele ettiklerini belirten Yılmaz, o dönem masa başında oyları götüren bir zihniyetle savaştıklarını ve seçimi masa başında kaybettiklerini açıkladı.

‘HALKI GÖRMEYEN SİSTEM GİDECEK’
Tüyü bitmemiş yetimlerin haklarını koruyacaklarını belirten Yılmaz, konuşmasını devamında, “Arkasında iktidar olduğu halde işçi maaşlarını vermeyen bir belediye var. Ben Mahir Yılmaz olarak yapacaklarımı söylerim. Belediye’ye geldiğim zaman işçilerin maaşını gününde ödeyeceğim. Belediye şirket gibi yönetiliyor. Belediyeyi kurumlaştıracağım ve şirket gibi yönetilmesine izin vermeyeceğim. Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını vereceğim ve bu konuda arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde olacağım. Çeşmelerden iyi su içemiyoruz. Böyle bir yönetim biçimi olmaz. Yandaşlarını zengin eden, halkı görmeyen, işçilerin maaşını ödemeyen sistemler gidecek, çarklar değişecek ve milli görüş hâkim olacak”

‘SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ’
“800 bin TL harcanan çöp sistemine baktığımız zaman, mahallelerden iki güne bir çöp alınıyor. Yollar çamur, merkez dışındaki yollara baktığımız zaman her yerin çamur olduğunu görüyoruz. 21. yüzyılda hâlâ su, çöp, yol çamurla uğraşıyoruz ve bu bize yakışmıyor. Bunları söylerken ben Kırıkkaleli bir vatandaş olarak utanıyorum. Yapamayacağız sözü vermedik, göreve geldiğimiz günden sonra bu sorunları çözeceğiz. Geçtiğimiz dönem seçimi nasıl kaybettiğimizi herkes gördü. Sandıklarımıza sahip çıkacağız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ali
Ali
7 Ocak 2014 11:48

Mahmut belliki korku başlamış .. Kusura bakmayın mahir Yılmaz gelirse yedirmez , caldirmaz tabii bazıları alışmış onların zoruna gidiyor…tutturmuslar parti değiştiriyor diye…kardeşim digerleri HIRSIZZ

fatih can
fatih can
7 Ocak 2014 08:35

arkadaş adam geçen seçim başka partiden aday oldu,sandıkta kaybettik diyor saadet partililerde ellerinde bayraklar onu alkışlıyorlar,kırıkkale siyasetine neler oluyor…

mahmut aras
mahmut aras
6 Ocak 2014 21:14

yav bu adam yıllardır biyerlerden hep aday oluyor her defasında da sonuç hüsran 🙂 korkarım yine öyle olacak

Ahmet
Ahmet
5 Ocak 2014 21:28

Kırıkkalemiz 5 yıldızlı hizmetlerle tanışacak . Kazanan Kırıkkale olacak

Başa dön tuşu