Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

‘Çarşı karışınca birbirlerini suçluyorlar’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç aday tanıtım toplantısında, yolsuzluk ve rüşver operasyonlarına değinerek, “Çarşı karışınca birbirlerine suç atmaya başladılar” dedi.
‘87 MİLYAR DOLARLA…’
Kızılkanat Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında ülke gündemi hakkında açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Koç, “Hepimiz bu millete, bu devlete görevimizi yaptık. Şimdi bu haramileri gördükçe insan, bir yandan nefretle, kin ile konuşmaya başlıyor. Yakışmaz nefret kin onu biliyorum ama yani sizleri gördükçe analarımızı, babalarımızı düşündükçe, nasıl yaşadıklarını, bizi nasıl okuttuklarını düşündükçe, bir de bunları görünce öyle adalet olmaz. Bakın bu 87 milyar dolarla, Türkiye deki bütün emeklilere bir seferlik 25 bin lira, ek ödeme yapılabilir idi. Bu çalınan para ile Türkiye deki 2.5 milyondan fazla işsiz gence 8 yıl asgari ücretten maaş ödenebilirdi bu parayla bu daha ortaya çıkanın bir kısmı ne kadar örtersen ört. Ne kadar karartırsan karart bundan kaçamayacaksınız öncesi de var. Bunların hepsi çıkacak. Bunların hesabını bu milletin önünde önce vereceksiniz. Allah katında zaten vereceksiniz. Oradaki mahkeme-i kübradan zaten kurtuluş yok. Haramilerin hırsızlık yapanların, ahlaksızlık yapanın gideceği yer bellidir. Onun için milleti kandırmayın meydanlarda”

ÇIT ÇIT KÜT KÜT
Koç sözlerine devamla “Bu AKP varsa Başbakanın ve oluşturduğu koronun ürettiği yalanlara itibar edilmeyecekse onlardan mutlaka hesap sormak gerecek. Çarşı karışınca bir birlerine suç atmaya başladılar internet kanalı ile biliyorsunuz emekliliği yaklaşmış bir Başbakan yardımcısı var. Arada bir vicdanı kanar susar ondan sonra dayanamaz çıkar. Ne yazıyorsun elinde telefon çıt çıt hangi birine söyleyeceksiniz. Çıt çıt elinin körü, pat pat küt küt Türkiye nin temeli sarsılıyor. Daha arkadaşlarımız çıt çıt peşinde”

‘HATAYI HUZURSUZ HALE GETİRİYORLAR’
Haluk Koç, Suriye ye giderken yakalanan tırlar konusunda ise “Devlet konuk evini biliyoruz. Devlet evini biliyoruz. Devlet aracını biliyoruz. Devlet memurunu biliyoruz. Devletin tırı olduğunu ilk defa öğrendik. Biliyorsunuz Hatay da Suriye ye silah götüren bir tıra ihbar sonucu savcı arama yapmak istiyor. Savcının arama isteğine vali, emniyet müdürü, MİT mensupları izin vermiyorlar. Türkiye’de böyle bir düzen yok. Yeni savcı istediği yerde gerekli gördüğü zaman o ihbar üzerine soruşturma acar gereken tahkikatı yapar. Adli kollukta onun emrindedir. Savcı engelleniyor. Daha öncede yakalanan tırlar vardı biliyorsunuz. Biliyorsunuz Suriye de bir kardeş kavgası var. Suriye de bir Müslüman kanı akıyor. Siz Esadı destekliyorsunuz, siz diktatörden yanasınız. Kardeşim Türkiye de zaten diktatör var. Esad’dan bize ne biz Esat’ın yanında, karşısında değiliz. Biz orada Suriye halkının huzurundan, barışından, kardeşliğinden yanayız. Bütün isteğimiz bu, sen ne yapıyorsun, komşuda yangın var. Suriye ye benzin bidonunu kaptın gidiyorsun. Yangını tutuşturuyorsun. Hatay’ı ateşin içine atıyorsun. Hatay’ı huzursuz hale getiriyorsun”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu