Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ÖZ FM’DE YENİ YAYIN DÖNEMİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin ilk özel radyosu Öz FM, yeni yayın dönemine tecrübeli bir kadro ile bomba gibi başlıyor.

YENİ YAYIN DÖNEMİ BAŞLIYOR
Kentin ilk özel radyosu ünvanına sahip olan Öz FM, yeni yayın dönemine tecrübeli bir kadroyla başlıyor. Bir birinden güzel türkü ve şarkıları yayınlamaya devam eden Öz FM bu tarzıyla dinleyicilerini kendine bağlamaya devam ediyor. Ayrıca yerli ve yabancı hit müziklerin, bir anda yerini yöresel sanatçıların seslendirdiği müziğe bırakması dinleyicileri oldukça heyecanlandırıyor.

ALEMİN EN KRALI CEMİL ÖZ FM’DE
Her gün değişik programlarla dinleyicisinin beklentilerini karşılayan Öz FM, yeni yayın dönemine ilk olarak ‘Alemin En Kralı Cemil’le Her Derde Deva’ programıyla başlayacak. Her akşam 20.00-22.00 saatleri arasında yayınlanacak programda keyifli sohbetler yaşanacak, dinleyicilerin isteklerine yer verilecek. Öz FM ailesine katılmanın mutluluğunu yaşayan sunucu Cemil Pehlivanlı, “Bütün sevenler bizdendir. Bizde Öz FM sevenleri ile beraber olacağız. Yayınlarımızla dinleyicilere keyifli anlar yaşatacağız” dedi.

DOLU DOLU PROGRAMLAR SİZLERİ BEKLİYOR
İlerleyen günlerde tamamen şekillenecek olan yeni yayın döneminde, her saat başı güncel haber, her gün 17.00-19.00 saatleri arası “Hakan’la Aşk Limanı”, her akşam 22.00-00.00 saatleri arasında “Her telden Sabocan”, her Pazar 14.00-16.00 saatlerinde “İdil’le Hasret Kokusu” ve birbirinden güzel sürpriz programlar sizlerle olacak.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x