Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşet

Sulu Mağara Turist Çekiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin ilçesinde bulunan ‘Sulu Mağara’, hafta sonunda yüzlerce kişinin ilgi odağı oluyor. Yarı doğal, yarı yapay olarak kapılarını ziyaretçilere açan ‘Sulu Mağara’ özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Keskin ilçesinde bulunan sulu mağara, hafta sonunda yüzlerce kişinin ziyaret ettiği bir yer oluyor. Sulu mağaranın doğal yapısına hayran kaldığını belirten yerel ziyaretçiler, “Kırıkkale’de böyle tarihi bir mekanın bulunması çok güzel bir duygu. Kırıkkale bölgesel yapısı nedeniyle turist çekebilen veya yerli ziyaretçileri ağırlayabilecek bir alanda bulunmuyor” dediler. Sulu mağaranın astım, romatizma, eklem ağrıları gibi hastalıklara iyi geldiğini öğrenen vatandaşlar büyük ilgi gösteriyorlar. Mağaranın ziyaretçi sayısı her geçen gün artarken, mağara etrafında yeni yatırımlar yapılacağı düşünülüyor.

Ziyaretçiler, bu gibi tarihi ve gezilecek mekanların çok önemli olduğuna vurgu yaparken, “Burası inanılmaz harika bir yer. Buranın böyle çok ilginç bir yer olduğunu bilmiyorduk” ifadesinde bulundular. Yetkililer ise alanın kamuoyuna daha iyi tanıtılması gerektiğini, alternatifi ve benzeri olmayan yerin önemli bir turistik merkez olduğunu belirttiler.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x