Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Özçelik ve Ersoy ailelerinin mutlu günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Büyükyağlı eski Belediye Başkanı Mevlüt Özçelik’in oğlu Muhlis Özçelik, Funda-Bayram Ersoy’un biricik kızı Merve ile hayatını birleştirdi.

 

NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ YAPTILAR

Kırıkkale’nin sevilen simalarından Büyükyağlı eski Belediye Başkanı Mevlüt Özçelik’in oğlu Muhlis Özçelik, Funda-Bayram Ersoy’un biricik kızı Merve ile dünya evine girdi. Mersan congresium’da gerçekleşen muhteşem düğün töreninde çiçeği burnundaki çiftin nikahını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıyarken, nikah şahitliğini Kırıkkale eski Milletvekili Abdullah Öztürk, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem birlikte yaptı.

 

DOYASIYLA EĞLENDİLER

Özçelik ve Ersoy aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan yakınları ile tek tek ilgilendi. Nikah işleminin tamamlanmasının ardından yapılan eğlence ile mutlu çift doyasıya eğlenirken, çiftin arkadaşları onları pistte yalnız bırakmadı. Kendilerine yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Mevlüt Özçelik, davetlilerle yakından ilgilendi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x