Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Özdilek Ev Tekstil Mağazası Açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

 

Kırıkkale’ye Yakışır Mağaza

Türkiye’nin en gözde tekstil markalarından biri olan Özdilek Ev Tekstil Mağazası, Ovacık Mahallesi Zafer Caddesi numara 69’da görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine sunuldu.

 

YOĞUN KATILIM

Şehrin tekstil noktasında yetkili mağazası unvanına sahip Özdilek Ev Tekstil Mağazası’nın açılışına AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mursel Akçay, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Gülşen Yeşiloğlu, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Özaydın ailesinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

KALİTELİ ÜRÜN UYGUN FİYAT

Açılışta bir konuşma yapan Özdilek Ev Tekstil Mağazası işletmecisi Ayhan Özaydın, Kırıkkale’ye güzel bir mağaza kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek şöyle konuştu: “ Amacımız şehrimize istihdam sağlamak ve aynı zamanda kaliteli ürünleri uygun fiyatlara halkımıza sunmaktır. Geçmişten gelen bir ön yargı bulunuyor. Özdilek olduğu zaman çok pahalı ürünlerin satıldığı algısını görkemli mağazamız ve kampanyalı ürünlerimizle bu algıyı inşallah yıkacağız. Bu vesileyle açılışımıza katılan siz kıymetli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra yapılan dua ile mağazanın açılış kurdelesi kesildi. Mağazanın gezilmesinin ardından açılışa katılanlara ikramlar yapıldı, hatıra fotoğrafları çekildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x