GündemManşet

Özel Gazi Koleji Şehitlikte

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Gazi Koleji Şehitlikte

Kırıkkale Özel Gazi Kolejinin, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Değerler Eğitiminin bu ayki konusu ‘Vatan Sevgisi’ oldu. Etkinlik kapsamında Kırıkkale şehitliğine ziyarette bulunan öğrencilere vatan sevgisi aşılandı.

 

ŞEHİTLER HAFTASI

Etkinliğin amacı hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Mehmet Al “Bu ayki konumuzun Vatan Sevgisi olmasının temel sebebi  18 Mart Çanakkale zaferi ve Şehitler Haftası olmasındandır. Ay içerisinde Okulumuzda her sabah bir öğrencimiz İstiklal savaşında öne çıkmış Bir  Kahramanımızı anlatmaktadır. Ay içerisinde etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinliklerden birincisi Şehitlik Ziyaretidir. 8.Sınıf öğrencilerimizle Şehitliğe gidilerek Şehitlerimiz ziyaret edilmiş ve onlara Kur’an-ı Kerim okunmuştur. Şehit olmak nedir? Şehitlikte yatan şehitlerimizin bu genç yaşta neden toprağa girdikleri ayrıntılı bir şekilde anlatılmıştır. Öğretmen ve Öğrencilerimiz Şehitliğimizin temizliğini yaptıktan sonra okula döndüler” diye konuştu. Müdür Al, değerler eğitimi programının her ay değişik bir Değerimiz konu edilerek devam edeceğini bu ayki Vatan Sevgisi ile ilgili yapılacak çalışmaların devam edeceğini söyledi.

 

HABER MERKEZİ

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x