Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Özel güvenliğe eğitim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel güvenliğe eğitim

2018 yılı içerisinde özel güvenlik hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik eğitim programlarına başlanacağı bildirildi.

 

ÜLKE GENELİNDE

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazı açıklamada, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı olarak 2018 yılında temel hak ve hürriyetlerin korunması ve kolluk hizmetlerinin tamamlayıcısı olan özel güvenlik hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik eğitim programlarına başlanacağı belirtildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatlarıyla başlatılan proje çerçevesinde ülke genelinde özel güvenlik personeline yönelik bir eğitim ifa edileceği açıklandı.

 

KALİTENİNİ ARTTIRILMASI

Açıklamanın devamında ise “Program çerçevesinde ülke genelinde olduğu gibi il genelinde de özel güvenlik görevlilerinin bilgi, beceri, tecrübe ve sunulan güvenlik hizmetlerinin kalitesinin artırılması amacıyla etkili iletişim, genel kollukla ilişkiler ve aidiyet duygusunun geliştirilmesi, güvenlik tedbirleri ve özel güvenlik hukuku alanlarında eğitim planı hazırlanmıştır. Ayrıca AFAD Başkanlığı personelince kendi eğitim programları çerçevesinde katılım sağlanacaktır.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x