Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSon Dakika

Özel İdare SOS veriyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale İl Özel İdaresi’nden güç geçmiyor ki olumsuz bir olay yaşanmasın. Usulsüzce yapılan uygulamalar nedeniyle kurum adeta SOS verirken, keyfi kurum içi atamalar ile görevden anlamayan, iş bilmeyen yöneticiler sayesinde muhtarların, vatandaşların işlerine darbe vurularak, devlet zarara uğratılıyor.

 

İSTEDİĞİNE MESAİ

İl Özel İdare yeni bir sansasyona imza attı. Yol Şube Müdürlüğü ile Makine Müdürlüğüne tanıdık usulünü göre atama yapan yetkililer, asıl mesleği tamamen yoldan, makineden uzak bir kişiyi atadılar. Asıl mesleği Ziraat Mühendisi olan Hülya Karapınar, isimli vekaletçi müdür, kendi yandaşlarına hem mesai yönünde peşkeş çekiyor hem de devlet işini yavaşlatarak tepkilerin odağı haline geliyor.

 

NEDEN GÖREVDE

Kurum içerisindeki usulsüzce yapılan atamalarla ile de şehri karıştıran bir başka nokta oldu. Vatandaşlar, “Bu tür olaylar neden hep İl Özel İdaresinde yaşanıyor? Şuanda yönetim bu zamana kadar sayısız Cumhurbaşkanı, Başbakan, çeşitli Vali, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı değiştirdi. Ne hikmetse kendisi değişmedi. Yönetim kurum içinde çeşitli atamalar ile ve kurum dışı hizmetlerin aksatılmasında istediği gibi at oynatıyor” diye sitem ederek yetkilileri görev davet ettiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x