Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Özel Öğrenciler KKÜ’nün Hobi Bahçesine Konuk Oldular

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Engelliler Haftası kapsamında Kırıkkale Üniversitesi’ne (KKÜ) konuk olan özel öğrenciler, Veteriner Fakültesi yanındaki hobi bahçesinde çiçek, sebze ve meyve dikimi yaptı.

HABER: YELİZ ERDEM

Engelsiz Yaşam Birimi koordinatörlüğünde yapılan etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, İslami İlimler Fakültesi Öğr. Üyesi ve Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Fatıma Zeynep Belen, Yapı İşleri Daire Başkanı Makbule Hümeyra Ünlü, akademik ve idari personeli, Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu, Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulu, Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu, Özel Eğitim Meslek Okulu ve Mustafa Hiçyılmaz Özel Eğitim Anaokulunda eğitim gören özel öğrenciler ve aileleri, okul yöneticileri ile öğretmenleri katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte özel öğrenciler, menekşe ve biber fideleriyle nohut, soğan, kavun ve karpuz tohumlarını etkinliğe katılanlarla birlikte elbirliği içinde diktiler ve can suyu verdiler. Kendi ekim yaptıkları alana isimlerini yazan özel öğrenciler; öğretmenleri, arkadaşları, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz ile günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Etkinlik, Merkez Yemekhanede verilen yemek ile sona erdi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu